torstai 28. marraskuuta 2013

Best Day Ever

Olen viime päivät roikkunut juuri auenneella  Best day ever-sivustolla. Ihanaa kun meilläkin vihdoin on oma, suomenkielinen, tyylikäs hääsivusto!

Ihastuin kaikkiin DIY-ohjeisiin mitä sivuilta löytyy! Olen pähkäillyt jo nyt hääkutsuja niin paljon, että päätä särkee! En haluaisi perinteisiä kutsuja, vaan jotakin hieman erikoista. Sellaiset kutsut, jotka antaisivat vihjeitä tulevista juhlista. Se kuinka tämän toteuttaa ilman että se maksaa maltaita onkin sitten eri asia. 

Ihastuinkin tähän malliin, jonka pohjan saa ladata sivuilta ihan ilmaiseksi ja sitä voi muokata mieleisekseen.


Kutsu olisi yksinkertainen, mutta kaunis ja sisältäisi juuri meidän teemavärit. Sivustolta löytyy sama kutsupohja myös monessa eri värissä! Kannattaa käydä katsomassa!

Mutta toisaalta taas tuntuu, että "onko toi nyt vähän turhankin simppeli". Hieman persoonatonhan tuo on, ja taustaa lukuunottamatta hyvinkin perinteinen. Hyvä varasuunnitelma ainakin jos muuta ei löydy!

Ilmaisia kutsupohjia ja muita häihin tarvittavia tulosteita löytyy myös Wedding Chicks- sivustolta. Ainoa ongelma noissa kutsupohjissa on se, että ne ovat englanninkielisiä ja vain muutamaan malliin saa tekstiä muokattua niin, että se on kokonaan suomeksi eikä esimerkiksi morsiammen ja sulhasen nimet välissä lue and... muuten olisin ehdottomasti löytänyt tuolta parikin ihanaa vaihtoehtoa!


Täydellisen kutsukortin metsästys siis jatkuu! Onneksi kuitenkin on tuollaisia nettisivuja apuna kuin nuo edellä mainitut! Minulla on muutama villikortti hihassa vielä, mutta niitä en vielä paljasta... Kutsuthan meillä lähtee vieraille vasta joulukuussa 2014 joten aikaa suunnitella, askarrella ja väkerrellä on ruhtinaallisesti! Toinen asia mikä mietityttää on se, että lähettäisikö Save the date-kortit vai ei...

Jos tiedätte muita sivustoja mistä saa ilmaiseksi kutsupohjia ladattua niin vinkatkaa ihmeessä!


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3