keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Top Of The Toppers

Siinä se nyt on. Hääkakun koriste. Olen surffaillut lukemattomat tunnit niit Etsyssä, Ebayssä ja erinäisissä kiinalaisissa nettikrääsäkaupoissa etsimässä Sitä täydellistä hääkakun koristetta.

Ei.
Ei.
Ei. Todellakaan.

Täydellinen kakun koriste löytyi lähempää kuin osasin kuvitellakaan. Mummolasta. Mummo on säilyttänyt heidän hääkakun koristeen 50-luvun lopulta...Pieni ja kulunut, mutta niin täydellinen.

Mummo oli hieman äimänä kun kysyin koristetta lainaksi. Minusta on jotenkin ihanaa jatkaa perinnettä näin <3
8 kommenttia:

 1. Repesin niin tolle ei.todellakaan. -koristeelle. Hei oikeesti ihan jäätävän hirvee ::::::DDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahhahhahahha Eikö ookkiin! Ja noi on vielä ihan törkeen hintasia! ... ja porukka teettää niitä ihan oikeesti! (anteeks nyt vaan <3)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siinä se on kaikki nämä vuodet samalla kohtaa nököttänyt mummolan hyllyllä. Yksi ilta vaan lamppu syttyi ja tajusin että "sehän on se" :)

   Poista
 3. Hahaa, luin bloggerin kautta sitä tekstin pätkää ja siinä näkyi tuo eka kuva ja olin iha järkyttyny että onko mummollasi ollut tuollainen koriste :DD Mutta onneks sitten blogin avatessa selvisi vähä kauniimpi totuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta :'))))) joo, ois voinu perintökalleus jäädä käyttämättä jos se ois jollu toi eka hahahahahahahah

   Poista
 4. Ihana! Meillä oli äidin ja isän vanha koriste. Se siis UNOHTU mulla ostaa. Ja sitten äiti ehdotti edellispäivänä, että entäs tuo. Ja minusta se oli täydellistä :) Ja sekin on juuri tollainen vanhanaikainen ja ei niin uudenkarhea, mutta ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Universumilla on hassut tavat toimia joskus :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3