torstai 20. maaliskuuta 2014

Officially Off The Rails

Pahaksi onnekseni satuin eräspäivä ajatuksissani kävelemään Sulhoa odotellessani sisälle Paperikuuhun. Olen väistellyt tuota kauppaa nyt pari vuotta, koska jo näyteikkunasta katsominen on saanut kukkaron nyörini henkisesti heltymään. Noh, virhe tuli tehtyä ja löysin itseni liikkeestä. 

Koin "rakkautta ensi silmäyksellä"-fiiliksen kun näin valkoiset Cold Drinks- teksteillä varustetut sinkkisaavit. Täydelliset, mutta hinta oli suolainen. Jätin ne fiksuna kauppaan ja kävelin tyhjin käsin ulos. Valvoin kaksi yötä miettien saaveja ja palasin hakemaan ne kotiin. Makso mitä makso.


Itsekin seitinohuesti tajuan olevani ihan pimeä. Kuka nyt ostaa melkein vuotta ennen häitä kämpän täyteen sinkkisankkoja ynnä muuta hääkrääsää? Oikeasti? Kuka? 

Onneksi meillä on vierashuone.


15 kommenttia:

 1. Lue minun viimeisin postaukseni, huomaat.. samassa veneessä ollaan! Meillä häihin on KAKSI vuotta ja hääryönä valtaa paikkoja kovaa tahtia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis... I feel you, totally! Järkeä tai ei, mutta kun on pakko! Sellainen pimeys iskee huumassa! :D

   Poista
  2. Ihanaa että en oo ainut!!! Ollaan yhdessä pimeitä! :))

   Poista
 2. Oi että kun on makeet! Mulle kans! :D Ja ei, et oo hullu vaan ihan normaali morsian.. :D

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot! Nuo saa ainakin halutessaan myytyä häiden jälkeen. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mäkin ajattelin että menee noi sitten kaupaksi... Jos malttaa vaan myydä :)

   Poista
 4. Minä ostan. Köh köh. Tai siis ostin viime kesänä (samankaltaisia sinkkisankoja ilmeisesti sillä oletuksella, että seuraavana kesänä niitä ei välttämättä löydä mistään :D), mutta nytkin 4,5 kk ennen h-hetkeä tavaraa tulee edelleen haalittua kiitettävästi. Tosin enemmän olen tällä hetkellä sitä mieltä, että onneksi aloitin krääsän ostamisen riittävän ajoissa, niin se rahapussi ei tyhjene yhden kesän aikana liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä säästäny pitkän pennin kun oon alottanu tavaran haalimisen kirppiksilta hyvissä ajoin. Ei tarvitse paniikissa ostaa häiden alla kaikkea täydellä hintaa!

   Poista
 5. Hyvännäköiset! Nää on myös kysyttyä tavaraa ja aina lopussa, joten et yhtään liian aikaisin ollut liikkeellä. Itse en ees kehtaa tunnustaa mitä kaikkea olen ostanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin, että jos jää odottelemaan ni jään ilman!

   Tunnusta pois vaan! ;)

   Poista
 6. Voi ihan oikeesti, miks piti löytää tää sun blogi :D Kerta rysäyksellä meni varmaan pari tuntia ainakin, luin _kaikki_ sun postaukset!! Ja mitä siitä seuraakaan, hääkuumetta vaikka häihin on vielä aikaa ties kuinka monta vuotta.

  http://myynmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun löysit tänne! Tervetuloa mukaan! ;)

   Poista
 7. Mullakin on jo hankittuna vaikka mitä, ja tuntuu että koko ajan tulee lisää ja lisää... Täytyy pian viedä niistä edes osa appiukon luo säilöön, kun siellä on tilaa. Mut sit niitä ei tietenkään voi hypistellä niin usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkaa tuo vierashuone olla enemmänkin varasto tätä nykyä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3