tiistai 11. maaliskuuta 2014

Will You Be My Maid Of Honor?

Alkuun mainittakoon, että tämä kirjoitus on kielletty kaasoltani Mallulta. Nyt pois täältä. Et lue enempää. 

Seuraavaksi kerrottakoon että olen malttamaton. Tosi malttamaton. Tätä postausta olen hekumoinut mielessäni blogin aloituksesta saakka. On siis pikkasen kovat odotukset, jotka ei kuitenkaan tule toteutumaan, koska olen omalla malttamattomuudellani ryssinyt koko homman jo viime vuoden puolella. Tarina menee kutakuinkin näin...

(Ja Mallu. Nyt oikeesti.)

Minulla on siis kolme kaasoa. Riikka, Leena ja Mallu. Ensinnäkin oli minulle oli kauhean vaikeaa valita rakkaista ystävistäni ne  jotka joutuisivat vieläkin tiiviimmin mukaan tähän hullun myllyyn. Vaikka pakko todeta, että kyllä nuo muutkin hurjakkeet elää tässä mukana ihan yhtä täysillä <3 Muutaman mainitakseni: Terveisiä vaan Lauralle, joka näkee jo nyt painajaisia meidän häistä. Ja Jaanalle, joka on vauvamahastaan huolimatta lupautunut askartelemaan ja nikkaroimaan meidän häihin vaikka mitä. Ja Millalle, joka jaksaa tuntisotalla kuunnella mun pohdintoja eri sinisen sävyistä. (ootte parhaita <3)


Suuri suunnitelmanihan oli, että pyydän tyttöjä kaasoikseni pienellä lahjalla. Eihän se sitten mennyt ihan niinkuin elokuvissa, koska en yhtenä pikkuijouluisena iltana (tai itseasiassa kahtena) saanut promillepäissäni hillittyä itseäni ja siinä sitä tuli sitten lipsautettua tytteröirelle nämä kysymykset Salmari-Batteryjen äärellä. Mallua taisi vähän itkettää, mutta nämä kaksi muuta konkaria tuntuivat lähinnä olevan kauhuissaan. Riikan ensimmäiset sanat taisivat olla "voi paska". Tuntevat minut niin pitkältä ajalta, että tietävät mitä on tulossa - toisin kuin tuo porukan pienin. Tai voihan se olla niinkin, että Mallua itketti silkasta kauhusta.Lahjalla kosiskelu siis jäi, mutta asiaa ei kokonaan haudattu. Viime kotikontureissulla vein Riikalle ja Leenalle tällaiset paketit... 
Mallun paketti seisoo vielä tuolla odottamassa hakijaansa, mutta eiköhän senkin aika koita piakkoin. Paketista löytyy häiden teemaväriin sopiva Maid of Honor-toppi (tilattu Etsystä), suklaata, skumppaa, toffeelikööriä ja pieni skumppalasi. Ei mitään ihmeellistä, mutta ajatushan se on tärkein... ja ajattelin nyt pedata itselleni sellaisen kivan morsiammen maineen, jotta saan enemmän käytöstäni anteeksi sitten lähempänä häitä. Ovelaa, eikö totta?

...Malttamattomuudestani kertonee myös se, että en millään voinut odottaa tämän tekstin kanssa enää niin pitkään, että viimeinenkin kaasoista olisi pakettinsa saanut. Hyvä minä.

13 kommenttia:

 1. Ihanat paketit oot tehny <3 pitäis itsekkin jotain värkätä jos jaksaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden laatikoiden etsiminen oli koko homman vaikein osuus :) sisällehän olisi voinut hankkia vaikka mitä! :)

   Poista
 2. Onpa kiva laatikko, sisältöineen :) Hauskat nuo paidat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin samalla itsellenkin vähäm blingiä, mutta siitä lisää myöhemmin ;)

   Poista
 3. Tosi kivat nuo paketit kyllä! :) Munkin tuli pyydettyjä kaasoja pienessä sievässä eräänä keväisenä aamuyönä tehtäväänsä, mutta olisi kyllä kiva lahjoa niitä vielä jollain tän tapaisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei muuta kuin keräämään pakettiin tavaraa! :)

   Poista
 4. Sorry I think you left the "nonsense language" setting on. Can you change it back to a Latin based language asap? Thx!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. First my ig account and now this. I need to start blocking u native Landalians from my blog

   Poista
  2. Yeah right. (Love you too u stupid american)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3