perjantai 22. elokuuta 2014

10 asiaa jotka pitäisi lailla kieltää sulhaselta

1. Jos et ole laittanut tikkua ristiin hääjärjestelyiden eteen niin et myöskään arvostele niitä. Varsinkaan hääpäivänä. "Mitä noikin paperipompulat tuolla katossa muka on", "miksi meillä on tämmöstä ruokaa tarjolla" tai "mä en kyllä yhtään tykkää sinisestä". Ei. Todellakaan ei. Ole hiljaa.2. "Sä näytät ihan hyvälle"-kommentit. Ei. Vaikka sinun morsiamesi näyttäisi taistelusta palanneelle sotanorsulle niin sinun kuuluu sanoa: "Rakas, en ole koskaan nähnyt sinua kauniimpana".3. Morsiamen huomiotta jättäminen häissä. Häissä kuuluu vähän pitää kädestä, halailla ja pussailla. Mielellään sitä omaa tuoretta vaimoa. Ei niitä kännisiä lukiokavereita joita et ole vuosiin nähnyt.4. Myöhästyminen. Se on morsiammen etuoikeus, vaikkei suotavaa sekään.

5. Jos haluat pukeutua merirosvoksi, voit tehdä sen vappuna. Et hääpäivänäsi. Myös punaisille krokotiilinnahkaisille kengille iso EI. Ihan vaan tiedoksi.
6. Kaatokänni. Oksentaminen ja sammuminen juhlapaikan vessaan menkööt tähän samaan kategoriaan.7. Kirkossa vitsailu. Se, että pitkität papin kysymykseen vastaamista ei ole hauskaa. Sanot vaan reippaasti, kovalla ja kuuluvalla äänellä "TAHDON". ...eikä mitään tämmösiä.

8. Häävieraiden/morsiusneitojen/anopin seksuaalinen häirintä.
9. Rahankäyttö henkilökohtaisiin hankintoihin.  10. Oikeastaan kaikki morsiamen tahdon vastainen käytös tulisi kieltää. Silloin kaikkien elämä olisi helpompaa. 7 kommenttia:

 1. Kaatokänni on täälläkin kiellettyjen listalla.
  Voin sanoa suoraan, että mieheni on ihan täysidiootti juotuaan liikaa ja varsinkin väkeviä. Haahuilee missä sattuu ja oksentaa satavarmasti puvulleen. Vessaan sammuminen lähellä.
  Ihan karmii pelkkä ajatus. Taidan sitoa miehen tuoliinsa ja juottaa sille pillillä vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa erittäin hyvälle suunnitelmalle!!! :)))

   Poista
 2. Mies sanoi tuossa yksi päivä, että pitää sitten vähän rajoittaa juomista häissä, että ilta ei mene niin nopeasti ja "muutenkin". Jep, mutta kauhein olisi toi "morsiamen huomiotta jättäminen" ja tietty ulkonäkökommentit, jotka eivät ole 100 % ylistäviä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on itekin ymmärtäny :)) nyt vaan tämä lista jääkaapin oveen että ymmärtää kehua sua päästä varpaisiin ja olla ihossa kiinni kuin takiainen koko illan :D

   Poista
 3. Muuten aika hyvin kohtaa omia ajatuksia, mutta kohta 9 ei yhtään. Morsian usein käyttää jopa tuhansia euroja omaan ulkonäköönsä (kampaaja, kynnet, vahaus, rusketus yms...) mutta sulhanen ei sitten saisi ostaa itselleen mitään? Ja jos morsian käyttää yhteisiä rahoja moniin jopa häiden onnistumisen kannalta vähäpätöisiin asioihin niin eikö sulhanen saa käyttää rahaa yhtään mihinkään?

  Usein tottakai morsian on suunnittelumestarina. Mutta eivät häät mielestäni tarkoita että sulhasen pitää jättää ostamatta kaikki omat hankintansa, liittyvät ne sitten hääpäivään tai eivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki rahat mulle heti ;)

   Poista
  2. Todellakitodellakitodellaki :D Itehän valitin siitä, että miehen puku makso enemmän ko mun. Koska mun sisko teki mun puvun ja maksoin vaan kankaat :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3