torstai 28. elokuuta 2014

Feeling Blue

Jos joku asia taas stressaa hirviömorsiamen mieltä niin se on sinisen eri sävyt. Ja ennen kaikkea se, että jos erään nimeltä mainitsemattoman maailman laajuisen nettihuutokaupan sivuilla kuvauksessa lukee "Teal blue" tai "Tiffany Blue" niin se todennäköisesti on se sama turkoosi joka kerta. Ihan joka kerta.Antakaas kun havainnollistan: Vasemmassa reunassa kiinalaisen pikkurouvan näkemys "Teal Bluesta" eli sinivihreästä. Se on näköjään vaan luirake turkoosi. Höystettynä ruskeilla tahroilla. Jee. Rullassa pitäisi olla 25 metriä tavaraa, mutta hieman epäilyttää koska viereisessä turkoosissa organzassa on tullassa saman kokoinen pahvirulla sisällä ja se 25 metriä myös tavaraa. Kaikki oman elämänsä CSI-tutkijat voivat nyt tehdä siellä kotikatsomoissa vapaasti omia tulkintoja asioista...Saa nähdä kokeilenko vielä kepillä jäätä ja yritänkö metsästää sitä täydellistä sinisen sävyä. Toisaalta mieleni on alkanut vaeltaa pastellisen mintunvihreän suuntaan...Että semmosta. Ei oo ihmekään että hiukset alkaa pikkuhiljaa tippua päästä.

6 kommenttia:

 1. Miks ihmeessä tilaat _mitään_ tuotteita ilman kuvia?:D Sillä välttäisit tippuvat hiukset. Itse en ikinä tilaa yhtään mitään, jos en nää kuvaa tuotteesta, oli sitten kyseessä yksityinen myyjä tai tunnettu verkkokauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onhan siellä ebayssä aina kuvat.. eri asia pitävätkö paikkaansa :) onneksi nuo rullat taisivat maksaa vain kolme euroa kappale... ja ilmaisilla postikuluilla :D en hiuksien lisäksi menettänyt hirveästi rahaa ;)

   Poista
 2. Toi sinivihreä on todella nättisävy ja ainakin nuo servetit ja kynttilät ovat todella nappiin! Mihin kaikkeen aiot käyttää kangasta? Tsemiä väripäätöksien tekoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että mulle selvisi vasta kynttiläiden oston jälkeen että juhlapaikalla saa polttaa vain tuikkuja! :D kangasta tulee nöillä näkymin vain kaitaliinoiksi... mutta aika näyttää mitä sitä ihmislapsi keksii ;)

   Poista
 3. Teemavärien sävyt mietityttää ja stressaa myös täällä. Tietenkään jokainen servetti ja dimangi eivät vaan voi olla ihan prikulleen samansävyisiä, mutta hirmu kiva ois löytää edes ne sävyt, joista lähteä liikkeelle. Lycka till! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sehän tässä onkin kauheinta kun kaikki ei millilleen ole saman väristä! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3