perjantai 29. elokuuta 2014

Perfect Pictures

Hääkuvat. Ehdottomasti aihe, joka pääsee häästressin aiheuttajat TOP 3:seen. Netti on pullollaan toinen toistaan kauniimpia hääkuvia, mutta samaan aikaan minä näytän kuvissa poikkeuksetta aina tältä...
... Nii. Yleensä olen kuvissa Suomen oma Miley Curys - kieli ei pysy suussa. Yleensä se on liimautunut viattoman sivullisen poskeen tai muuhun kehon osaan. Eikä Sulho ole kuvissa sen parempi. Ainakaan selvinpäin. Sitä kun osoittaa kameralla ja pyytää hymyilemään niin käy melko poikkeuksetta näin:Yritä meistä kahdesta sitten saada kunnollisia kuvia. Minua ihan oikeasti pelottaa. Ne harvat kuvat mitä meistä kahdesta on saatu otettua... ei hyvä. Seisotaan kuin tönkkösuolatut muikut, vierekkäin kuin tinasotilaat ja hymyillään oudosti. Löysin kuitenkin muutaman ihanan kuvan joissa mekään ei voida epäonnistua, koska...

 vain kengät näkyvät.

a)kummankaan kasvot ei näy ja b) Sulho on kalju.
a) Sulhon ei tarvitse katsoa kameraan ja b)minun kasvot olisivat blurrattu.
aurinko on ystävä.
Harmikseni meidän on varmasti pyrittävä myös siihen, että kummankin kasvot näkyvät edes yhdessä kuvassa. Tavoitteena on myös se, että molemmat näyttävät kuvassa suht inhimilliseltä. Olisi ihana saada muistoiksi kauniita potrettikuvia kuten nämä...

Tämä kuva sulatti sydämeni täysin......mutta jos joku asia on varma niin se, että meidän Sissiä ei saisi istumaan niin kauaa aikaa paikallaan että kuva saataisiin otettua. Sissi on koira jota kukaan ei määräile! 

Nii - elä määräile!

Saa nähdä mitä meidän kuvista oikein tulee. Tai lähinnä nähtäväksi jää osataanko käyttäytyä niissä. Kuvaajaksi meille tulee Jere Kokko ... voi miesraukkaa. Ei tiedä mihin lupautui! Onneksi olemme ammattitaitoisissa käsissä!

Jännittääkö muita se miten kuvat onnistuvat?!

6 kommenttia:

 1. Mä sanon aina vinkkinä kaikille kuvausta jännittäville hääpareille: treenatkaa! Etsikää netistä teitä miellyttäviä potretteja ja peilin edessä etsikää yhdessä nämä asennot. Kokeilkaa ja miettikää poseerauksia jo valmiiksi. Hääpäivänä olettekin sitten onnesta niin soikeina, että ne ilmeet tulevatkin sitten jo itsestään ja kuvaaja hoitaa loput. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääkin pakottaa Sulho posetreeneihin! ;)

   Poista
 2. Komppailen Saria: Hääpäivänä olet niin onnellinen, että kuvaus kyllä sujuu ja näytät kuvissa upealta aivan varmasti. :) Itsekin mietin etukäteen, että tuntuukohan vaivaannuttavalta, kun kuvaaja pörrää koko päivän kintereillä ja sitten pitää vielä ne potretitkin ottaa. No pöh, mitä vielä! Hölmön onnelliset ilmeet kasvoillamme ja muutenkin aitous välittyi kuvista. Vinkkinä myös se, että potreteissa oleminen on helpompaa jos kuvaajaa tuntee edes jonkun verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin mietityttää juurikin tuo, että pystyykö kuvissa olemaan luonnollisesti vai yrittääkö sitä koko ajan hymyillä hampaat irvessä ja vetää napaa selkärankaan :D Aika näyttää, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin!

   Poista
 3. Tämä aihe mietityttää muakin. Saatiin just valokuvaaja varattua ja luotan kyllä hänen taitoihinsa ihan kympillä. MUTTA aika vähän meillä on kokemusta kuvissa poseerauksesta ja mä yleensä juhlissa ja muissa pyrin lykkäämään sitä kuvien ottamista ja sit loppujen lopuksi se "unohtuu" kokonaan ;) Toivottavasti häissä ei käy samoin! :D

  Pakko vielä kehua sun blogia! Tätä on ihan tosi kiva lukea. Et tiedäkään kuinka monet naurut oon sun ansiosta saanut :D Kiitos siis tuhannesti! Mekin ollaan sulhon kanssa oltu pitkään yhdessä ja voin samaistua moniin asioihin, joista oot kirjoitellu.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla että tykkäilet blogista <3 Toivottavasti saatte häistänne iiiiihanat kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3