tiistai 9. syyskuuta 2014

Vauvauutisia!

Kaikki tarkkasilmäiset Neiti Etsivät heti tietysti huomasivat, että "Tietoja minusta"-teksti on päivittynyt. Tottakai. Perheemme on salakavalasti kasvanut yhdellä.Moi. Mä oisin kuulema joku "Peppi".

Pepin piti tulla meille vain hoitoon. Pepin piti olla meillä vain sen aikaa kun sille löytyisi sopiva lopun elämän koti... mutta kun sain tuon pienen rimppakintun syliini ensimmäistä kertaa toissa sunnuntaina tiesin, etten voi päästää ikinä irti. 

Peppi on Kyproskoira. Peppi on siinä mielessä onnekas penska, että se on syntynyt ja kasvanut tarhalla missä siitä on pidetty hyvää huolta ja ihmiset olleet ystävällisiä sitä kohtaan. Toisin kuin meidän Sissi. Sissi on myös Kyproskoira, asunut kadulla ja saanut ilmiselvästi kokea ihmisen pahuuden - se näkyy siitä kauas. 

Mä tykkään mun siskosta. Mun sisko ei tykkää musta.

Tämä yhdeksän kuukautta vanha, yhdeksän kiloinen pakkaus on aika veikeä tapaus. Peppi on selvästi hieman varuillaan, mutta silti rohkea. Se säikähtää uusia juttuja, mutta ei juokse karkuun vaan jää katsomaan mitä tuleman pitää. Peppi on myös todella nopea oppimaan. Parissa päivässä se oppi sujuvasti istumaan, menemään maahan ja antamaan tassua. Meillä ollaan myös sisäsiistejä ja kuljetaan nätisti hihnassa! Valitettavasti se myös oppii pahat tavat varmasti yhtä nopeasti... hampaita pitää kokeilla jotakuinkin kaikkialle ja kyytiä on ottanut tähän mennessä esimerkiksi minun rakkaimmat korkkarit, kaukosäädin ja koirien kaksi koripetiä. Jee.

Mä olen takiainen. Ja jyrsijä.

Peppiä enemmän meidän Sissillä on ollut sopeutumisvaikeuksia uuteen tilanteeseen. Oskarin kuoleman jälkeen se on elänyt lellipennun elämää (joka näkyy myös kivasti nousseessa elopainossa) ja nyt se joutuu jakamaan huomion villin pennun kanssa. Sissi on niin yltiökiltti, ettei oikein raaski raskaalla kädellä komentaa Peppiä. Kaiken lisäksi Peppi pyrkii koko ajan Sissin iholle ja sekös on kivaa. Sissi teki itsekin ihan samaa Oskarille kun se tuli meille 2009. Oskari vaihtoi kaksi ensimmäistä viikkoa huonetta, jos Sissi tuli samaan tilaan. Silti niistä tuli lopulta erottamattomat. Toivon kovasti, että niin käy myös näiden kahden kanssa. 

Äiti... musta tuntuu, että Sisko koittaa kuristaa mut. 

Että semmosta! :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana parivaljakko! Onnea siis perheenlisäyksestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos <3 en malta edes yövuorojen välillä kunnolla nukkua kun tuijottelen tuota karvanaamaa :)

   Poista
 2. Onpas hän suloinen!
  Kyllä mie luulen, että noista kaveruksista tulee erottamattomat. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3