keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Häästressiä hienoimmillaan.

Aika on mennyt nopeasti. Liian nopeasti. Viime vuonna isänpäivänä ilmoitimme vanhemmillemme hääpäivän ja aikaa tuntui olevan loputtomiin. Neljäsataajotainpäivää. Nyt päiviä helmikuuhun on enää kourallinen ja mulle iskee pirunmoinen PANIIKKI. Huomasin viime yönä makaavani sängyssä, klo 01.43 ja miettiväni häitä. Ottaakko ripsipidennykset vai ei? Pitäisikö laittaa geelikynnet? Paikkakortit - semmonen, tämmönen vai tuommonen? Pitäisikö Sulhon vielä käydä sovittamassa jotain toista pukua? Kutsut. Niitä ei ole. Eikä kyllä kuoriakaan. Eikä vieraslahjoja. Hitto. Hiton hiton HITTO. HELVETTI, oon unohtanu kertakäyttöastiat! Pitäisikö tyytyä tavallisiin vai löytyisiköhän Ebaystä "jotkut kivat"? Ja siitä tulikin mieleeni, että cateringiin pitää soittaa! Unohtu "se ja se ja se"! PRKL!!! Ja kirkkoon pitää soittaa kans - milloin pitää tavata pappi ja kanttori? Ja moneltako se vihkiminen nyt oli? JA NE KUULUTUKSET! Ja esteettömyystodistukset! Ja onkohan se hääpaikka ihan sittenkin paska? Pitäiskö vielä koittaa katsoa jotain muuta? Pitääpä muuten katsoa vielä bändin biisilista läpi, että onkohan siellä se ja se ja se-biisi. Että näin. Päässäni kulkee loputon ralli. Ihan kuin nälkiintyneen aasin eteen olisi laitettu narussa porkkana. Siellä se ajatus juoksee. Eikä pysähdy koskaan. Lopulta siirryin jälleen kerran sängystä alakertaan sohvalle, laitoin Avara luonnon "Galapagos saaret" digiboxilta pyörimään ja nukahdin joskus kolmen jälkeen. Mahtavaa. 

Onneksi Ryan lohduttaa <3
Ja sormukset. Nekin vielä. I-H-A-N-A-A.

18 kommenttia:

 1. Sano vaan jos voin jotenkin auttaa! Ripsienpidennyksiä en osaa laittaa enkä kynsiä geelata, mutta jos mitä tahansa muulta taiteen alalta keksit niin ainakin lupaan yrittää ;) Muru! <3

  VastaaPoista
 2. Hahaha, nyt paperipussia kouraan ja pari pitkää hengenvetoo :) Kyllä sulla on vielä rutkasti aikaa! Meilläkin puolet jutuista uupuu, mutta kyllä se siitä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperipussi..paperipussi...jumalauta, ei oo paperipusseja!!!!! Niitäkään! :D :D

   Poista
 3. Helmikuuhun on vielä paljon aikaa - 100 päivää ja vielä varaviikko teidän hääpäivään! ;) Älä anna facebookkien ja muiden lietsoa paniikkia. Tee lista ja ala suorittaa prioriteetijärjestyksessä. Ihan takuuvarmasti saatte järjestettyä ihanat juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah! <3 kiitos viestistäsi!!! Helpotti :)

   Poista
 4. Nää kuvat hieman häiritsi tekstin lukua. ;) Mutta tosiaan kuten edellinenkin sanoi, listan tekeminen auttaa ihan älyttömästi! Siten kaikki tehtävä on paperilla ja niitä ei tarvi koko ajan pyöritellä päässä ja stressata että muistaako ne. Listalta on myös kätevää ylimääräisen ajan sattuessa katsoa jokin tehtävä ja suorittaa se. Lisäksi tietty se hieno voittajafiilis kun saa vedettyä niitä kohtia yli yksi toisensa jälkeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä laatia tuo lista! ...Ryan <3

   Poista
 5. En edes ensimmäisellä lukukerralla huomannut että noissa kuvissa on tekstiä, paitsi tuossa kisussa :D Jos et jaksa tehdä itse listaa niin ota joku googlen to do-lista ja muokkaa siitä omasi, sit isot asiat ensin kuntoon (kuten kutsut) ja vasta viimeiseksi ne pilkku/raitaiset kivat ja söpöt paperilautaset. Hyvin tässä ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä tartun liikaa esim kutsujen kirjekuorien etsintään (terveisin "5 tuntia netissä niiden perässä roikkunut morsian")... Pitänee alkaa keskittyä olennaiseen!

   Poista
 6. Hei. Kun tulet käymään niin tehdään listat ja jaetaan työt... kyllä hoituu.
  Äiti- Annikki

  VastaaPoista
 7. Samat fiilikset... Hei helpottais, jos tekisit listan, niin voisin sit tarkistaa mun listoista, et mulla on kaikki listattuna... ;) Miten voikin olla asiat niin levällään ja yhtäkkiä niin vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin ottaa lista työn alle! Kiitos vinkistä!

   Poista
 8. Täytyy sanoo vielä, että ihania kommentteja oot saanut ja varsinkin tuo teidän äidin kommentti <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit lämmittää aina mieltä! Varsinkin äitin kommentit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3