keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Itsestään ratkeavat ongelmat

Tiedättekö semmoisia ongelmia joita vatvot ja vatvot päässäsi päivin öin? Menetät ehkä yöunet ja kiukuttelet Sulholle. Istut tuntikausia Zalandolla, Ebayssä, Nellyssä ja missä ikinä - tuloksetta. Sitten, kuin taikaiskusta, kaikki järjestyy. Ilman postimaksuja, vaihtoja, palautuksia tai sovituksia. Mä tiedän ja tää on mun stoori.

Löysin aikanaan hääkenkäni suhteellisen kivuttomasti. Tiesin mitä etsin ja jäin kyttäämään. Ja kyttääminen palkittiin, kuten kyttääminen yleensäkin. (Oletteko muka koskaan esimerkiksi kerrostalokytänneet tuloksetta? Tuskin.)

Ongelmaksi muodostui kuitenkin se, että noissa kaunokaisissa paleltuisi varpaat (kyseessä kun on talvihäät -  ihan vaan jos ette vielä tässä vaiheessa tienneet). Ongelmaksi muodostuisi myös se jos liukastuisin kirkon rappusilla noilla lipilapeilla, murtaisin nilkkani ja löisin pääni. Vikahan ei olisi siis minussa vaan portaiden huonossa talvikunnossapidossa, mutta silti halusin minimoida riskit.

Kolmanneksi ongelmaksi koin sen, että melkolailla poikkeuksetta valkoiset talvimorsiuskengät ovat rumia. Siitä höpöttelinkin aiemmin esimerkiksi täällä näin.

Ei.

Ihan varmasti EI.

Sanaton.

Voitte nyt sielujenne silmin kuvitella minut kahlaamassa läpi loppumatonta hääkenkien suota. Sitten, niin kuin 28 syksynä aikaisemminkin, tulee syntymäpäiväni. Magic number 29. Mitä se tuo tullessaan? Lahjoja tietty. Mutta mitä lahjoja...

 Niket. NIKET. Mä rakastan Nikejä. En sanoisi eniten maailmassa, mutta ihan hitokseen paljon! Varsinkin näitä.
Pahoittelut paskalaatuisista kännykkäkuvista - ne ei tee näille murusille ollenkaan oikeutta - mutta voitte varmaan tuntea niiden ihanuuden silti. Jos ette tunne, olette vähän vajaita.


Kiitos Mallu <3
Peeäs! Arvonta kestää enää huomiseen! Sinne siis!

4 kommenttia:

 1. Oi, surpercoolit Niket!
  Ja noista hääsaappaista.. Ihan oikeasti, kuka edes suunnittelee noin hirveitä kenkiä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin oon miettiny. Mitä hyötyä edes on läpinäkyvistä pitsisaappaista?

   Poista

Kiitos kommentistasi <3