torstai 27. marraskuuta 2014

#metahdomme

Kun kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan tosi kovasti niin mitä pahaa siinä on? Kun kaksi kovasti rakastunutta ihmistä haluaa mennä naimisiin niin mitä pahaa siinä on? Kun kaksi kovasti rakastunutta ihmistä haluaa hankkia yhdessä lapsia niin mitä pahaa siinä on? Ilmeisesti jotain hirveän pahaa, koska tosi monet sitä vastustaa. En ymmärrä miksi.

Itse näin heterona naisihmisenä olen viime kuukausina ymmärtänyt miten hyvin mulla on asiat. Mä en juurikaan voi tehdä mitään väärin. Hetskutytöt (Heterotytöt - opin uuden sanan vähän aikaa sitten!) kun saa rillutella menemään ja pussailla baarin nurkissa toisia tyttöjä kunhan se on vaan "leikkiä ja hassuttelua" - kaikki tykkää (pojat varsinkin, tosi paljon) - kunhan et vaan sano seurustelevasi tytön kanssa. Se ei oo hyvä. 

Hetskutytöt saa hankkiutua yhden illan jutulle raskaaksi ja kasvattaa lapsensa ihan ilman miehen mallia - kaikki tykkää ja kehuu miten hetskutyttö on rohkea ja vahva kun kasvattaa lapsensa yksin. Kaksi naista kun hankkiutuu pitkällisen harkinnan ja prosessin tuloksena tavalla tai toisella vanhemmiksi niin sepäs ei käykään päinsään. Pitää yhtä äkkiä olla se miehen malli. Ja se ukki tai eno ei nyt käykään kysymykseen vaikka hetskuyh:lla se olisi ollut ihan fine.

Sitten tämä avioliitto. Hetskutyttö menee hetken mielijohteesta naimisiin pojan kanssa jonka tapasi Onnelan miesten vessassa kuukausi sitten. Käydään häämatkalla, tapellaan ja erotaan, mutta oltiin ihanan spontaaneja ja vähän hulluja -  pitäähän elämässä ottaa riskejä. Mutta kaksi  vuosikymmeniä yhdessä ollutta ihmistä ei saa missään nimessä mennä naimisiin. Ei siis missään nimessä. Koska se on luonnotonta. Kuin hullu tämä maailma on?

Autot ja koirat rekisteröidään, ihmisen kanssa mennään naimisiin.


#metahdomme #tahdon20134 kommenttia:

 1. Tosta tuli mieleen uutinen jonka taisin lukea kuukaus pari sitten. Tavallinen perhe, kaksi lasta ja isä on päättänyt muuttua naiseksi. Perheelle se on ihan fine, mutta ei suomelle, he eivät saa olla naimisissa enään siinä vaiheessa kun miehestä tulee virallisesti nainen. Musta se on naurettavaa että pakotetaan eromaan tollasen syyn takia..

  VastaaPoista
 2. No, nyt aloite sitten meni läpi eduskunnassa ja toivottavasti pian lakivaliokunnassa :) Jännää! Ja mielenkiintoista nähdä miten kirkko asennoituu tähän. Ja ketkä nyt eroaa kirkosta... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni näköjään... Mutta moni on myös liittynyt! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3