perjantai 26. joulukuuta 2014

Morsianmiitti Lahdessa!

Nyt kaikki vuoden 2015 ja 2016 ( ja miksi ei 2017 vuoden) morsmaikut ja kaasot kuulolle! Minä ja Paula ollaan häärätty teille mahtipäivää!

Morsianmiitti järjestetään Lahden Seurahuoneella 17.1.2015 klo 13 alkaen ja mukana on monta mahtavaa yhteistyökumppania! Tarkoituksena on viettää rento iltapäivä hyvässä seurassa ja hössöttää häistä ihan luvan kanssa! Yhteistyökumppanit kertovat uusista tuulista hääsuunnittelun saralla ja vastailevat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Itse tapahtuma on täysin maksuton (pois lukien ruokailu) ja mukaan lähtiessä saa kivan pienen lahjapussin, jossa on rahanarvoisia etuja!

Yhteistyössä mukana Lahden Seurahuoneen lisäksi on ainakin parturi-kampaamo Snazzy, Veromoda, Kukka ja Sisustus NeilikkaSuomen Häämessut ja Laatukoru. Menossa mukana myös ihkaelävää musisointia!


Hyvää seuraa, ruokaa ja etuja! ...Ja tietty mahdollisuus tavata the one and only Bridezilla aka meikäläinen.  Mitä muuta voi morsian toivoa? Ei siis mitään. Mukaan mahtuu parikymmentä nopeinta! Eli ole nopea ja tuikkaa sähköpostia Paulalle osoitteeseen paula@paulanjuhlapalvelu.fi ja  ilmoita montako teitä on tulossa! Mieluiten yksi kaaso jokaista morsmaikkua kohti jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan!

Nähdään pian! Eikö niin?!

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi, olen lupautunut toisaalle juuri tuolloin. Kun vihdoinkin olisi päässyt mukaan häähumputukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Nyt äkkiä suunnitelmat uusiks! :)

   Poista
  2. No kun oon lupautunut avustajaksi Hääpukuoutlettiin Wanhalle ylioppilastalolle :D

   Poista
 2. Hep! Olisi tarjolla vielä yksi palveluntarjoaja lisää. Laitoin Paulalle viestiä. :)

  VastaaPoista
 3. Tää ois ollut kyllä hauskaa, mut ens kertaan jää. Tai järjestän itse uuden miitin (; pitäkääs kivaa Lahdessa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään! :) Harmi ettet pääse! :(

   Poista

Kiitos kommentistasi <3