perjantai 16. tammikuuta 2015

Aikuinen ei oo terve jos se ei leiki.

Oon varmaan tulossa hulluksi. Varmaan joku "kuukausi ennen häitä muutan mieleni kaikesta"-villitys lyö päälle nyt.

Leikit. Ne on alkaneet kuullostaa siedettäviltä. Minua ei siis edellekään kiinnosta morsiamen ryöstöt, kengän nostelut ja kaameat kaulimeen kirjoitukset ynnä muut... Mutta keksin loistavan idean mitä tuskin tulen toteuttamaan (jo ihan ajanpuutteen vuoksi), mutta minkä toivoisin jonkun teistä nappaavan käyttöönsä. Että mikäkö se ultimaattinen hääpeli AIKUISTEN kesken vietettäviin häihin olisi?

Onginta.

Kyllä. Vanha kunnon onginta. Kuinka siistiä?!?! Vieraat voisivat esimerkiksi hääparia odotellessa käydä onkimassa itselleen verhon takaa palkinnon. Siinä jos jossakin vanhakin jo nuortuu! Sieltä kun pinnalle pulahtaisi salmaripullo, höyhenbooa, syötävät pikkarit tai muuta hullunkurista niin riemu repeäis. Tai jos sieltä nousisi ylös yksinomaan pelkkää alkoholia niin varsinkin! Skumppapullo tai litran kossu voisi olla se iso vonkale! Mieletöntä! Hitto että voi ihminen olla innovatiivinen!

Pelinä voisi toimia myös perinteinen aasinhännän laitto. Toki kuvassa voisi olla vaikka anoppi. Tai tämmönen mies. Ihan miten tykkää.

Tykkäisin.

JOS mä menisin kesällä naimisiin (hyi yök kuuma kärpäsiä ampiaisia hämähäkkejä muurahaisia yök kuuma yök en ikinä yök hyi) niin karnevaali-teemaiset ulkohäät ois olleet mielettömät! Kattokaa vaikka!

Värejä! Pelejä! Leikkejä! Siis kaikkea mitä MEILLÄ EI OLE! Siihen vielä pallomeri, hattaraa ja hodareita... Taatusti huiput bileet kasassa!

Sanokaa nyt joku, että teille tulee kaikkea tätä! Ja kutsukaa mut häihin!


8 kommenttia:

 1. Meille vois tulla just tollaiset häät, lämpenin erityisesti pomppulinnalle!! :D

  VastaaPoista
 2. Niina. Jos meillä on bileet, voit olla varma, että siellä on ihan vähintäänkin pomppulinna ja pallomeri. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos? Mitennii JOS? En tajua. KUN teillä on juhlat niin siellä ON pomppulinna ja pallomeri. PISTE.

   Poista
 3. Mä just kirjotin meidän hääohjelmastamme (http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2015/01/haiden-ohjelma.html). Se ole mitään maata mullistavaa, mutta joitain kaikkein perinteisimpiä olen koittanut vältellä koska ne joko ärsyttää mua tai on kiusallisia (tai kumpaakin). Kun etsin inspiraatiota meidän Lintsi-potrettikuvauksiin, googletin karnevaali- ja tivolihäitä. Oma karuselli tai maailmanpyörä kelpaisi... Teillekö ei siis tule ollenkaan leikkejä? Meilläkin sen meinasi jäädä ihan photoboothiin ja hääbingoon ja musiikkiin (ja onhan siinäkin jo kaikenlaista), mutta sitten pari muutakin leikkiä jotenkin lipsahti mukaan ohjelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuei tule. Ei mitään. Ihan ohjelmattomia ollaan :D

   Poista
 4. Meillä oli rapujuhlissa syksyllä ongintaa ja se oli menestys! Suosittelen! Erittäin nostalgista meininkiä :) Ihania nuo roikkuvat sateenvarjot! Ja karikatyyripiirtäjästä haaveilen meidän häihin joka toinen päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helpota yhtään tätä mun ongintahimoa tuo sun kommentti! Piru vie!!! Onko tässä nyt lähdettävä vapa kaupoille?!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3