perjantai 23. tammikuuta 2015

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! Osa 2!

Ettei teille olisi tullut Morsianmiitti ähkyä niin päätin jakaa päivityksen kahteen osaan. Ja musta tuntuu, että Snazzyn tytöt ja niiden (erityisesti Jetan) pitkät lehmän hermot tarvitsee ihan oman postauksen.

Pöllin tämän Sanzzyn fb-sivuilta koska itse en ennättänyt esimerkiksi ruokia kuvaamaan kunnolla morsianmiitissä. Koska nälkä. Oli muuten HYVÄÄ.

Lahden keskustan Snazzyn likat ovat siis vastuussa meikäläisen häälookista ja luonnollisesti valikoituivat kertomaan miittiin hääkampauksista, meikeistä, kynsistä, ripsistä, vahauksista, suihkurusketuksista... Sanot vaan mitä haluat ja tytöt kyllä hoitaa. Myös kulmakarvojen pidennykset. Oikeesti. Kyllä. Termi ei ehkä ole oikea, mutta siellä kuule loihditaan sulle niistä sun teiniaikojen raiskaamista, puolikaljuista säälittävyyksistä, tuuheat ja ihanat yksilöt. Kyllä vaan. Kas näi:
ASIAAN! Kaikki morsiamet on erilaisia. Kaikkien hiukset on vähän erilaisia. Iho on erilainen. Kannattaa siis hyvissä ajoin mennä kauneudenhoidon ammattilaisten pakeille. Varsinkin jos on edellä mainittujen asioiden kanssa ongelmia. Mulla ongelmia on lähinnä henkisellä puolella ja tytöt on tottuneetkin siihen, että harvase viikko (lue: päivä) soitan sinne. Enää en edes itseäni kunnolla esittele vaan puhelut menee kutakuinkin näin:  

Snazzy Lahti Keskusta, Tiina puhelimessa.
Niina tässä moi, onko Jetta töissä?
Ei se just nyt ole, jätänkö viestiä niin se soittaa sulle huomenna?
Joo jätä vaan! Kiitti, moikka!
Moikka!

Ja Jetta soittaa mulle seuraavana päivänä ja käydään sadannen tuhannen kerran läpi mun jatkojen ompelut, koemeikkiajat ja kampausmallit. Kylläpä kyllä. Että silleen. Tiedostan olevani melko raskas asiakas, mutta mielummin varmistan asiat satatuhatta kertaa ja annan palautetta suoraan tytöille kuin että antaisin tehdä itselle-ei-niin-mieluisan-kokonaisuuden  ja sitten nurisisin selän takana tai kirjoittaisin valitus ja vittuiluvyöryn tänne blogiin. Lisäksi kun puhuu asioista suoraan niin säästää kaikilta aikaa ja vaivaa. Ei siinä ole mitään järkeä, että tuijotat esimerkiksi kynsiesi laittoa kolmatta tuntia ja sit kun ne on valmiit niin matkalla kotiisi potkit naapurin pihatontut paskaksi silkasta vitutuksesta vaikka tiesit jo ensimmäisen puolen tunnin aikana että sävy on kaksi astetta liian tumma. Siinä iltapuhteina sulhasesi jänkkää ne kynnet sulta pihdeillä irti ja menet ja maksat uusista kynsistä jälleen maltaita. Kun olisit vaan aukaissut suusi ajoissa. Niin. Siinä vaiheessa pitää katsoa itseään peiliin. Sama koskee koekampausta ja meikkiä. Jos sä et ajoissa saa avattua suutasi ja menet vielä mukisematta hääpäivän aamuna laitettavaksi niin oma on häpeäsi. HÄPEÄ! 

Itseä ei niinkään nuo kampaushommat jännitä tai mietitytä, mutta meikki. Itse kun on tämmönen naaman kampaaja, eikä koskaan ole kenenkään antanut pärstäänsä koskea niin ei se ihan helppoa ole luovuttaa naamataulu jonkun toisen käsiin hääpäivänä. Juurikin tämän luottamuspulan takia minulle tehdään koemeikki hääviikolla täydellisenä. Eli ei siis vain katsota sävyjä ja mietitä tyyliä niinkuin yleensä. Vaan tehdään kunnolla. Kokonaan. Ja vain siksi, että minä saan mielenrauhan. Älkäätte käsittäkö väärin! Minä en missään tapauksessa epäile Jetan ammattitaitoa tai osaamista vaan omaa (hyvin heikkoa) psyykettäni.

Kas tämmöset. Jetta ihan ite teki!

Eli! Jos etsit Lahden alueelta paikkaa mistä saat kaikki häihin saman katon alta niin suuntaa Snazzyyn! Mun käsittelyn jälkeen ne on viimeistään varmasti rautaisia ammattilaisia psykomorsianten käsittelyssä!


Onko teille itsestään selvyys että luotatte oman kauneutenne ja hehkeytenne vieraiden käsiin juhlapäivänä? Jännittääkö yhtään?!

Kauneuskuvat on pöllitty Snazzy Lahti/Keskustan-facebook sivuilta! Tytöt! Jos haittaa niin huikatkaa!


6 kommenttia:

 1. Kiitos Morsianmiitin järjestämisestä, oli mukava ja hyödyllinen iltapäivä! Tuli varattua kukat neilikasta ja kaunistumisaikaa Snazzysta :) Ja ruoka oli herkullista, varsinkin jälkkäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Heidi! Infoilehan minuanaina välillä miten järjestelyt sujuu! Vaikka sähköpostilla... Ja se jälkkäri. Ah ❤❤

   Poista
 2. Hei, tsingtsing, minäkin sain vihdoin aikaiseksi!
  http://paulanprinsessaunelmia.blogspot.fi/2015/01/morsianmiitti-17115.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Hyvä tyttö!

   Poista
 3. No ei ollu selkee homma toi, että joku MUU laittaa sun naaman! Koemeikissä kiemurtelin tuskasta kun mun turpeet yläluomet pullistettiin vielä lisää helmiäisellä vaaleanlilalla. Itsehän olin tottunut tummaan banaanivarjostukseen. Sain kuin sainkin suuni auki ja onneksi tämä meikkitaiteilija oli fiksu ja antoi mun maalata toisen silmän noin niinku omaan makuuni paremmin sopivaksi ja sitten vertailtiin. Kyllä hänkin sen minun versioni sitten valitsi (ei voinut muutakaan ;).

  Jälkeenpäin mietin, että olinkohan liian nirso, olihan tää kuitenkin ammattimaskeeraaja... Hääpäivänä meikki oli aivan mahtavan hyvä kuin myös kampaus jonka tää sama tyyppi väänsi. Kynsissä meni pieleen, koska kova geelihän ei mulla kestä. Tiesin sen jo etukäteen mut hän halusi silti sillä tehdä. No kesti sentään hääpäivän jälkeiseen aamuun saakka :) Kyllä pitää osata vaatia eikä vaan tyytyä, sentään omat häät kyseessä. Yllätyin silti, miten vaikeeta se oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella fiksusti tehty meikkaajalta! Ja kyllä suunsa pitää uskaltaa aukaista.. Muuten voi olla että menee metsään ja lujaa! Ja kaikkihan meni hyvin kun sait chiquitat silmiin ;) ja pääasia että kynnet kesti hääpäivän! :)))

   Poista

Kiitos kommentistasi <3