torstai 22. tammikuuta 2015

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Vai eikö ollut? Meitä kasaantui sekalainen sakki morsiamia, kaasoja ja yhteistyökumppaneita viime lauantaina Lahden Seurahuoneelle, tarkemmin sanottuana Trattoriaan. Tarkoituksena oli alunperin viettää pienimuotoinen kahvihetki morsianten kesken, mutta hommahan sitten paisui käsiin ihan huolella. Lopulta minun ja Paulan lisäksi paikalla oli parikymmentä vierasta ja kymmenkunta oman alansa ammattilaista kertomassa tiedonjanoisille morsiamille omista erikoisaloistaan. Siihen kun vielä yhdistettiin hyvä ruoka niin voiko parempaa toivoa? EI. Ei voi. Saatiin skumppaakin. Pelkkää plussaa.

Saatiin osallistujille kasattua mielettömät lahjapussukatkin! 

Omnomnommonnom

Potkaistiin homma käyntiin Paulan fiksuilla ja minun vähemmän fiksuilla sanoilla. Seurahuoneen puolesta oli puhumassa Aaltosen Jani. Yllätyksenä minulle tuli se, että oikeasti hotellissa järjestettävät häät ei olekaan niin kalliita. Jotenkin olin ajatellut, että ne maksavat maltaita kun paikan päältä tulee koristeista lähtien kaikki ja itse käyt vain osoittelemassa mitä haluat. Jos olisin tiennyt niin olisin sata varmasti valinnut hotellin. Sulhollekin asiasta mainitsin ja sen reaktio oli lähinnä "Voi paska, nyt taitaa olla myöhäistä". No juu, pikkasen. Kannattaa siis ehdottomasti ottaa huomioon nuo hotellit hääpaikkoina! Saman katon alla kun voi sitten majoittuakin. Seurahuone on kaiken kukkuraksi vasta upeasti remontoitu. Ei puhuta tästä enää. Alkaa harmittaa.

Jani kertoo Seurahuoneen häistä ja mun sydän itkee verta.

Saatiin eteen ihanat jaettavat alkupalat ja samalla päästettiin vauhtiin Lahden Vero Modasta ihana Tiina joka kertoi kaasojen vaatetuksesta ja ensi kevään ja kesän mekkomuodista. Tiinahan periaatteessa vaatettaa minut ja luotan sen mielipiteisiin kuin kiveen. Lahden Vero Modasta saa aina sellaista suorasukaista palvelua mikä monista liikkeistä tänäpäivänä puuttuu. Monet kerrat olen pukukopista ulos tullessani kuullut Tiinan suusta sanat: Toi ei käy sun tisseille yhtään. Niimpä. Jossain toisessa kaupassa olisi sanottu että " osta osta ihana ihana just sua ku tollee ihanasti istuu ja kato ku on karkkiväri ja käy sun silmiin kato ja osta tää huivi ja nää korvikset ja sukkahousut kans tietty". En. 

Vasemmalla iihana ja aina niin hymyileväinen Tiina

Ja asiaan. Tiina toi näytille ensi kevään ja kesänmekkoja ja (taas kerran) jos oisin kesämorsian niin valitsisin jonkun näistä mun kaasoille:

Koska kaasojen mekot on tuossa vaiheessa mun kohdalta jo menneen talven lumia niin taidan kotiuttaa nuo kaikki meille. Niin. Mutta lyhyeastä virsi kaunis: Jos haluat säästää pitkän pennin kaasojen vaatetuksessa ja vielä silleen, että ne näyttää hyvältä niin kannattaa suunnata kaupoille ja eritoten Vero Modaan maalis-huhtikuussa. Sen jälkeen oot vähän niinku kusessa. Oottehan tienneet, että ainakin Lahden Vero Modassa on saatavilla myös stailauspalvelut! Soitat, varaat ajan, menet kaasojen kanssa sinne. Kaasot menee pukkariin, sinä istut penkkiin ja myyjä tuo vaatteita (ja kertoo mielipiteensä jos et kiellä). Mieti - kuin helppoa! On siellä kuulema jokunen polttariporukkakin aikaa käynyt viettämässä! Mieti miten ihana olisi aloittaa polttaripäivä shoppailemalla!

Laatukorulta Raili kertoi meille yllättäen sormuksista. Niiden kultasepät pystyy kuulema viikossakin taikomaan jotakin kasaan, mutta liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin! Vanhojen perintösormusten muokkaus onnistuu myös ja niitä voikin käydä vilauttamassa liikkeellä. Mä kun olen aina luullut että sellaisten kanssa pitäisi suoraan mennä johonkin pajalle. Mutta ei. Hoituu. Ja suoraan kerrotaan jos ei hoidu. Siitä mä tykkään.


Raili <3

Lahden Trion Laatukorussa pystyy nykyään varamaan ajan sormusten valintaa varten. Miksikö? Siksi kun minä sitä ehdotin. Meillä oli niin pirullisen vaikeaa löytää a) yhteistä aikaa kaupoille lähtemiseen ja b) Sulhon ymmärtää miksi hänen ylipäätään pitäisi olla siellä. Sen mielestä kun mun vaan olisi pitänyt mennä, valita ja ostaa se sormus. Ei ei ei ei ei... Sittenhän se meni siihen että yhdellä salireissulla poikettiin Laatukorun kautta ja Sulho valitsi minun kahdesta ennalta valitsemastani mallista sen mitä tyrkytin (tosi huomaamattomasti) sille. Että näin. Mutta jos mä olisin kaksi viikkoa etukäteen varannut ajan, pehmittänyt miestä, käyttänyt sitä pitsalla, saanut palvelua ruuhkista ja muista huolimatta heti niin varmasti Sulhokin olisi tullut naama näkkärillä paikalle. Nyt se varmaan vaan mietti että heikkeneekö sali-buusterin teho liikaa vai ei.

Menossa mukana olivat myös Kukka ja Sisustus Neilikka ja VideoTimo. Neilikan Tiina kertoi hääkukista ja voittipa yksi onnekas itselleen kotiin viemisiksi kimpunkin! Voisin tehdä ihan oman postauksen tuosta kukka-aiheesta joskus - tuli niin paljon tietoa! Timo näytti meille kuvaamiaan häävideoita joita pystytte tuolta linkin takaa katsomaan! Sinne siis!

...Ja kiitos Suomen Häämessut kun lahjoititte vieraille ilmaisliput häähumuun!Siellä ne Snazzyn tyttäret on nenä ruudussa kiinni elämäänsä pettyneenä. Tässäkö tää nyt oli? Ei sanaakaan teistä!? NO JUU EI ... Ei vaines! Saatte ihan omat löpinät senkin tollukat! Puspus!
4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, kuulostaa onnistuneelta tapahtumalta! Mahtava juttu, että jaksoitte tuollaisen järkkäillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtava iltapäivä! Kiva ois järjestää näitä lisää!

   Poista
 2. Stailaiskohan Tiina myös henkisen kaason? Kriisii pukkaa, kriisii pukkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se kuule järjesty! Kaikilla meillä pitäis olla oma Tiina!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3