keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kysy Sulholta!

Nyt kun häihin on ENÄÄ TASAN KUUKAUSI niin ajattelin hemmotella teitä mahdollisuudella kysyä mieltä askarruttavista asioista Sulholta. Asiallisuutta ei vaadita. Treffikutsuja ei katsota hyvällä. 

Suora ote meidän elämästä.

Luonnollisestikaan en ole pyytänyt Sulholta tähän minkäännäköistä suostumusta. Kysymyksiä voipi esittää seuraavat pari päivää eli vaikka perjantai-iltaan saakka.. Yritän siihen mennessä keksiä (kiristys)keinon, jolla saisin vastaukset ulos tuosta elämäni miehestä. 

Eli Än Yy Tee Nyt! KYSYKÄÄ!!!8 kommenttia:

 1. Jaaa, eniten näissä miesjutuissa mua mietityttää, että mitä sille omalle ukolle voisi hankkia huomenlahjaksi (miesnäkökulmaa asiaan siis). Mies on semmoinen musiikista, rumpujen soitosta, oluesta, viskistä ja dekkareista pitävä insinöörin-retale. Mitään se ei koskaan tarvitse tai erityisemmin halua. Joka joulu ostan sille Calvin Kleinin tuoksua ja joka synttäri jotain kaapin pohjalle jäävää. Koruja ja laukkuja ei missään nimessä halua ostaa, vaikka kuinka niihin koittaisi ujuttaa "mies"-etuliitteen. Boudoir-kuvauksia en ole tähän kiireeseen ja vararikkoon jaksanut järjestä.

  Toinen mitä kiinnostaa, niin minkälaisiksi miehet kuvittelevat naisten polttarit ja mitkä niissä ovat miesnäkökulmasta ok/kiellettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA KUN JOKU EES KYSYY JOTAIN! Lupaan olla ihan Sherlockina ja kovistella siitä hyödylliset vastaukset pihalle! Uhkailu, kiristys ja lahjonta käyttöön!

   Poista
 2. Mua kiinnostaa että mitä on sellaisia juttuja ja hetkiä häissä mitä sulho odottaa eniten? Häistä haaveilu on pääsääntöisesti (myös meillä) morsiamen heiniä niin olisi tosi mielenkiintoista kuulla miehen näkökulmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveen asiallisia juttuja kysytte! Eeii se mitään ;) mäpäs kysäsen!

   Poista
 3. Jos sulhanen olisi yksin saanut järjestää häät millaiset ne olisi ollut? Tuli mieleen kun katselin kauhulla häät sulhasen tapaan :D

  - Kesä morsian vuosimallia 2017

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kun mun tekis mieli vastata tähän sen puolesta!!!

   Ihanan hyvissä ajoin oot liikkeellä! Hyvä sinä!!!! Aika menee niiiiiiin (ihan liian) äkkiä!

   Poista
 4. Unelmien auto?
  Ensivaikutelma Niinasta?
  Nykyinen vaikutelma Niinasta?
  Aiotko vanheta kuin George Clooney vaiko George Bush?
  Kokkaatko alasti?
  Minkä värinen teidän rakkaus on?
  Erotatko persikan lohenpunaisesta?
  Missä olet erityisen hyvä/huono?
  Voisitko ottaa vaikutteita Magic Mikestä ja vetäistä Niinalle pienen show'n?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3