torstai 1. tammikuuta 2015

Mekkohommia

Nyt ei puhutakaan itse morsiamen puvusta vaan kaasojen mekoista! Koska tapani mukaan olen hirviö, tyranni ja kontrollifriikki niin työnsin lusikkani tähänkin soppaan ja valitsin netistä tytöille mekkovaihtoehtoja joista he sitten yhteisymmärryksessä valitsivat ja tilasivat yhden mallin. Kaikki voittaa. Tai ainakin minä.

Kaikkien kaasojen toiveissa oli maximekko, joka käy talviseen juhlaan paremmin kuin hyvin. Mekkojen väriksi valikoitui luonnollisesti häiden teemaväri turkoosi, tarkemmin vihertävän sininen. Tai aqua. Rakkaalla värillä on monta nimeä.


 
Mekot löytyivät Newlookin nettikaupasta, vieläpä huimasta alennuksesta ja tulivat maksamaan muistaakseni jotakuinkin 30 euroa per rytky. Kauniit ja halvat - PERFECTO! Mekossa on molemmilla sivuilla halkiot, mutta suunnittelimme, että toisen puolen halkiot ommenltaisiin kiinni, jotta mekosta saataisiin hieman juhlavampi. Riikkahan onnistui raskauttamaan itsensä mekkojen hankinnan ja häiden välissä, mutta luojalle kiitos joustavasta vyötäröstä ja kauniisti laskeutuvasta kankaasta! Mekko sopii silti!

 
Ainoa asia mikä mekoissa minua mietityttää on kultaiset yksityiskohdat, mutta kaasot tuntuvat olevan niihin enemmän kuin tyytyväisiä. Mulle asia on melkein kynnyskysymys koska häissähän ei ole mitään muuta kultaista. Paitsi minun sormukseni. Mutta silti. Ahdistaa. Yksi kaasoista ehdotteli "vitsillä" kultaisten osien spreijaamista hopeiksi. Mietin vaihtoehtoa ihan tosissaan. Oikeasti.


Mietin  vieläkin. Oikeasti.
 
 

5 kommenttia:

 1. Hahaha! Eiku purkki käteen ja väriä päälle :) ja mäpä tiiän että sä erittäin suurella todennäköisyydellä teet sen. Oikeasti. T. Hellu :) ps. Hurmaava blogi, jonka mä löysin ihan vasta vasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hellu! Kyllähän sää tiiät ;) ..koitan kyllä hillitä ihteni! Ps. Ikävä!

   Poista
 2. Ps. Nii mullai! <3 Pitäis tulla käymään siellä kattoo teijän mestat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset nuo mekot, eikä tosiaan hinta päätä huimaa! Kannattaa ehkä hetki vetää henkeä ennen spraypulloon tarttumista.. Mä voisin melkein vannoa, ettei kukaan kiinnitä tuohon huomiota! Mutta tunnustan, samanlaisia yksityiskohtien viilaus skitsoiluja on harrastettu myös täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kultaiset osat on vielä sellaista joustavaa metallihärpäkettä. Pitää siis hieeeeman henkäillä.... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3