tiistai 20. tammikuuta 2015

Niin Sulho vastaa kun sille huudetaan

Ei hirveän hyvin uponnut tuo Kysy Sulholta-ajatus meillä kotona. Ylläri. Onneksi tiesin sen jo etukäteen enkä alkanut sen kummemmin lupia kyselemään. Kun lauantaina ajeltiin kotiin Espoosta ja Sulho oli niin sanotusti ahdistettu Qashqain nurkkaan niin kysymykset alkoivat lennellä. (Sanon jo etukäteen että mun oli pakko vähän puhtaaksi kirjoittaa näitä vastauksia, koska muuten joka toinen sana olisi ollut ööö ja joka lause loppunut sanoihin emmä tiiä.)

"mitä sille omalle ukolle voisi hankkia huomenlahjaksi (miesnäkökulmaa asiaan siis). Mies on semmoinen musiikista, rumpujen soitosta, oluesta, viskistä ja dekkareista pitävä insinöörin-retale. Mitään se ei koskaan tarvitse tai erityisemmin halua."

No jos mies on insinööri ja vielä konepuolen insinööri niin automaattirannekello ois hyvä. Eli ei mikään pattereilla toimiva vaan ennemmin vaikka viritettävä (Toim.huom. Liekkö juipilla oma lehmä ojassa..? Sulhohan on myös insinööri. Konetekniikan insinööri.) Tai jos se kerta tykkää viskistä niin jotain kallista viskiä sitten. Ja itse asiassa! Eihän naisen edes kuulu ostaa huomenlahjaa! Ainakaan mun bestmanin mukaan. Terveisiä vaan sinne! (Tämä juontaa juurensa siihen kun kysyin Bestmanilta vinkkiä huomenlahjaan ja hän ystävällisesti valisti minua siitä, että perinteiden mukaan naisen ei kuulu ostaa mitään. Ha!)"minkälaisiksi miehet kuvittelevat naisten polttarit ja mitkä niissä ovat miesnäkökulmasta ok/kiellettyä."

No tota öö.. Emmä tiiä minkälaiset ne naisten polttarit on kun ei oo kokemusta. Varmaan niissä tehään kaveriporukassa jotain ja muistellaan. Kaverisuhteita ja semmosia. Ja sitten mennään bilettää. (Tässä vaiheessa Sulho itsekin ymmärsi vastauksensa typeryyden) Kaikki on sallittua mikä parisuhteessa on aiemminkin ollut sallittua. Ei siellä sais tehä mitään ylimäärästä. Jos elää avoimessa suhteessa ni sit voi tilata aikka rattopojan. Vieläkö tässä on monta kysymystä?Mua kiinnostaa että mitä on sellaisia juttuja ja hetkiä häissä mitä sulho odottaa eniten?

Kirkkoa. Ja sit sen jälkeen... Varmaan sitä ruokaa ja tanssia. Ne on semmoset kohdat mitkä jännittää. Paitsi se ruoka tietty. Sit se jännitys varmaan helpottaa. Niitä ei ehkä odota eniten vaan miettii eniten. Eniten odottaa varmaan sitä että se homma on ohi. (Ihanaa. Terveisin Niina)

Jos sulhanen olisi yksin saanut järjestää häät millaiset ne olisi ollut? 

Varmaan aika perinteikkään. Ei mitään ihmeellistä. En ois lähteny mitenkään kikkailemaan. Suht samanlaiset mitkä nyt on eli ei ois seurapelejä eikä nolausjuttuja vaan musiikkia ja ruokaa. (Tässä vaiheessa Sulho oli noin viisi kertaa varmistanut "tarviiko sua ajatella tässä ollenkaan") Oisin ehkä menny maistraattiin kirkon sijaan.


(seuraavat kysymykset saapuivat yksityisviestillä)

Kumpi ensin leivälle: Makkara vai juusto? Ai siis ensin? (Kyllä) Makkara. 

Voiko juustohöylällä leikata kurkkua? Voi.

Mihin aikaan päivästä on sopivaa avata ensimmäinen olut? Arkena lounaalla. Viikonloppuna aamulla. (Pitäisikö huolestua?)

Kuka pitää teidän perheessä kaukosäädintä? Kaukosäädin on aina Niinalla. En saa ikinä kattoa telkkarista mitä haluan.

Onko kivaa? Eipä juuri.

Onko kivaa kun laulan autossa? (Piiiiitkä hiljaisuus) No joo. 

Mikä mussa ärsyttää eniten? Kun sä et ikinä usko. Sun pitää aina vängätä vaikka sanon monesti. (Myönnän.) Ja et osaa kysyä hyviä kysymyksiä. 

Entäs vähiten? ...

Tämä ja sitä seuraavat vastaukset jäivät mysteeriksi. Sain sen sijaan kuulla huutosaarnan siitä miten paska ajokeli on ja miten en anna sen rauhassa ajaa ja miten sen pitää nyt keskittyä.  Olen kuulema liikenneturvariski. Minä, joka istun pelkääjän paikalla, enkä edes koske rattiin. Minä joka yritän saada jaettua rakkautemme salaisuutta, jotta muutkin voisivat kokea tämän onnen ja autuuden. Mutta paskanlatit. "Liikenneturvallisuuden vaarantamista"TÄMÄ SELVÄ. Myönnettäköön että ajokeli oli ihan tautisen huono ja itseäkin jännitti välillä kun kaiken maailman taliaivot lähti letkaa ohittamaan... Silti. Tyhmää.


Istuin noin kolme ja puoli minuuttia hipihiljaa noin niinkuin mielenosoitukselliseksi ja aloin taas laulaa. Loppumatka kuunneltiikin minun tulkintojani mm kappaleista Rakkauslaulu, Kaksi vanhaa puuta ja Minä sinua vaan. Pitäis varmaan hakea Voice of Finlandiin.. sen verran kovaa settiä taas tuli meikäläisesti ulos. Huhhuh. 

Ihan Christina Aguilerana.


Tais olla tämän blogin ensimmäinen ja viimeinen kysy ja vastaa-kirjoitus. Oli taas perheriita sen verran lähellä. Paras ehkä kun pidetään tuo yks mahdollisimman kaukana tästä koko blogihommasta. Piste. 

6 kommenttia:

 1. Isänsä poika selvästi, mutta parempi versio;)
  Rakkaudella: Anoppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiä siitä paremmasta :D ei nui hyvillä geeneillä tehä huonoa!

   Poista
 2. Tää mun insinööri on rakennuspuolen insinööri. Kellon oon kyl meinannut sille pidemmän aikaa hankkia, mutta aina kun hienovaraisesti tiedustelen aiheesta, se on niin pirun tyytyväinen siihen rippilahjaksi/ylioppilaslahjaksi saatuun, joka latautuu auringosta ja joka ei oikein kuitenkaan enää kunnolla toimi, mutta on silti niin pirun hyvä kello. Viskiä menin sille itse asiassa jo hankkimaan, kun meinasin ostaa sille Kaski-viskiä joululahjaksi muun tavaran lisäksi, mutta se maksoi sitten n. 70 euroa, joten ostin sen ja laitoin piiloon.

  Se on tietty totta, että ei sille miehelle tarvitsisi huomenlahjaa ostaa, mutta tuntuisi epäreilulta, jos sulhanen ei "saisi korvausta neitsyydestään" eikä "toimeentuloturvaa leskeksi jäämisen varalta"... :D (Wikipedia -> Huomenlahjan tarkoitus historiassa oli kuitenkin turvata vaimon toimeentulo mahdollisen leskeksitulon jälkeen. Huomenlahjan antaminen oli jopa säädetty lailla. Toisaalta huomenlahjaa pidettiin myös korvauksena neitsyyden menettämisestä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, täähän on selvä! Jemmaviskit pöytään!

   Poista
 3. Miehet!
  Ensi kerralla ajat itse ja kysyt kysymykset samalla + laulat.
  Siihen ei kato edes insinöörit pysty. ;)
  Meetkö jo ens kaudella VOF:n, mie äänestän sua heti?! Olen tässä yrittänyt takoa sun blogia LMD-äänestyksen kärkeen, tuut sit kesken häiden pokkaamaan palkinnon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tuuuuuun! Ja hiton hyvä että hakkaat sitä nappia! Jatka samaan malliin! Ja kyllä - MIEHET!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3