maanantai 9. helmikuuta 2015

5 YÖTÄ

Viisi yötä. V-I-I-S-I. 5. Kappas. Vielä hetki sitten aikaa oli ihan hirveästi. Vuosi. Puoli vuotta. Nyt enää viisi yötä. (Lisää tähän joogahengitystä)

Näin hääviikon kunniaksi olen saanut yhteistyökumppaneilta teille pari kivaa juttua! Kannattaa siis pysyä kuulolla! Tässä niistä ensimmäinen...

Laatukoru haluaa tarjota teille kaikki 

kotimaiset Silván-timanttisormukset -30% ja kaikki kultaiset 

kihlasormukset -25 % tarjouksella! Tarjous on voimassa 

11.-14.2.2015 ja ostaessa pitää muistaa mainita koodi 

BRIDEZILLA! 
Nyt siis ois teillä kaikilla pikkupompuloilla huippumahdollisuus kruunata ystävänpäiväviikko timangeilla! Ja mikä säästö! Tonnin sormuksestakin häviää 300 euroa taivaan tuuliin! Kaupan päälle saa vielä kauniit käsinkaiverrukset!


Laatukorusta on tullut tässä häävalmisteluiden seassa mun luottopaikka. Niinkuin edellisessäkin postauksessa mainitsinkin niin valitsen ostospaikkani pitkältä saamani asiakaspalvelun perusteella ja Laatukorulla se on kyllä aina ollut enemmän kuin parempaa. Tytöt palvelevat ammattitaidolla ja toimitusajat ovat aina olleet nopeita. En siis voi kuin suositella! Sinne sit ja vauhdilla!Postaus toteutettu yhteistyössä Laatukorun kanssa ilman mitään omaa hyötyä! Ihan vaan teitä varten! NII!

2 kommenttia:

  1. Iik, ihan pian! Tsemppiä viimeisiin järjestelyihin ja ihania viimeisiä neitipäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä kyllä tarvitaan! Tää päivä on ollut yhtä lentoa... Jospa tää tästä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3