keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Junttimorsiamen kansallispuku (DIY)

"Mitä noi on?
Miks sulla on tommosia? Ja tommonen junttipuku? 
Mitä sä meinaat niillä tehdä? Etkai sä meinaa julkisilla paikoilla käyttää tota?" 

Sulho ja sen kyselyikä


Ettei kenellekään jäisi epäselväksi, että MINÄ OLEN MORSIAN, päätin askarrellapaskarrella itselleni oikein asun joka tätä minun superioriteettiäni korostaa. Jotenkin mulle jäi sellainen kuva Sulhon kanssa käydystä keskustelusta, ettei se oikein arvostanut mun ideaa. On kuulema ihan paska idea. Onneksi en ole ennenkään sitä kuunnellut.  Askarteluun päädyin lähinnä siksi, että olen pihi. En todellakaan ole maksamassa isoja rahoja OLOASUSTA. 

Näppäränä tyttönä jo aikapäiviä sitten bongasin Etsystä silitettävät sormus- ja  BRIDE-tarrat. Jäin odottamaan ja väijymään talvea ja sitä, että kaupat pursuaa velourpukuja. Olin naiivina laskenut kaiken Cubuksen varaan, mutta se petti minut täysin. Hyllyt ja rekit tursusi kaikkia ihania pastellisävyjä vaan ei valkoista. Vaivuin epäuskoon. Ja sitten tuli Vero Moda ja Tiina ja pelastus.Noh, sitten kun sä oot saanut metsästettyä itelles blingiii ja shittii niin pääset asiaan. Tarttet lisäksi silitysraudan. Mielellään sellaisen mikä kuumenee silleen kivasti. Eli ei sellaista kuin meillä. 


Kun sulla on kaikki tarpeellinen käsillä (tarrat, vaatteet, silitysrauta) niin suunnittele mihin kohtaa aiot runtata sen tarran. Tässä on hyvä olla kaveri mukana. Mulla ei ollut. Siksi teksti komeilee palttiarallaa viisisenttiä optimaalista korkeutta alempana. Mut nää on näitä.

Sitten kun oot satavarma että oot oikeilla huudeilla ni sit vaan rauta tulille. Sormuksen silitin hupparin rintamukseen vallan kivuttomasti. Tarrasta suojakalvo pois, kohdilleen ja eikun menoksi! Pienet, tasakokoiset kivet ja pieni pinta-ala - HELEPPOO! Sitten kun päästiin sinne takapuolelle ja morsio-tekstin kimppuun vaihtui ääni hiukka kellossa. Rauta oli välillä kylmä, välillä kuuma (tai no lämmin). Siinä sitä yritin silittää, painaa, runttia ja runnoa tekstiä sinne selkään.

Teksti levisi, kiviä hävisi ja vitutti ku pientä oravaa. Kiukuttelin Sulholle, silitysraudalle ja maailmankaikkeudelle, koska vikahan ei koskaan ole tekijässä. Puolen tunnin kiroamisen jälkeen luovutin.

Eniten kärsi B-kirjain ja sen kiekurat.
 Seuraavana päivänä kaarsin Sinooperin kautta ja kävin ostamassa liuskan liimattavia glitterglätterkiviä ja pikaliimaa. Kotona sitten tumppailin kiviä kamppailussa menetettyjen tilalle.

Blingi 0 - Niina 1

Eikä siinä vielä kaikki! Kannattaa huomioida se, että kun huppari venyy päällä niin tarra venyy siinä mukana. Kyllä. Bride onkin yhtä äkkiä B  R  I  D  E  . Joo. Olkoon. 


Mun ihanuudesta tuli tällainen...


Ihmeen hyvin se on polttarit ja muut rymyämiset kestänyt. Kiviä on jäänyt matkalle, mutta ei anneta sen haitata! Kuva on otettu nyt viikonloppuna, pienissä viineissä ja väsymyksissä. Kaaso ratkoo pidennyksistä klipsejä pois ja morsian juo viiniä. Työnjako kohdillaan!!!

Blingi 0 - Niina 2

(Lisäksi plussaa siitä että Sulhoa ärsyttää tuo puku ihan suunnattomasti. Hähäää.)


8 kommenttia:

 1. Nauran, taas :DD Hei meillä ois ollut lähes käyttämätön (!!) silitysrauta, oisit saanu lainaan ;) Meillä kun kodinkoneista tuo imuri on kovemmassa käytössä...

  VastaaPoista
 2. Eikä, aivan mahtava idea! Oon ite ajatellu tehdä samalla tavalla itse silittäen morsiusneidoille sellaiset kangaskassit tms, mut nyt kyllä lainaan sun ideaa ja teen myös itselleni tuollaisen hupparin... :) Ja ellet ois sanonu niin en kyllä ois huomannut mitään puuttuvia blingejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaa pois!! Ihana kun muutkin haluaa olla juntteja ;)

   Poista
 3. Onpa ihana idea! Mä tekisin ehkä saman aamutakkiin, kun siitä on nopeasti tulossa meikäläisen vakioasu täällä kotona :D Ja tietty siihen sopivat tohvelit ;)

  VastaaPoista
 4. aahahaa.. tää sun blogi on kyllä ihan parhautta! Aina päivän nauruterapiat! :D mut kivahan tosta puserosta tuli..iteki vähän haaveillu mutta saas nähä tuleeko hankittua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla (että mun kärsimykset) naurattaa! ;) ... Rohkeesti vaan askartelemaan! Hyvä siitä tulee!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3