perjantai 13. helmikuuta 2015

Perjantai 13.

Iltaa arvon nenänkaivelijat ja pikkumuruset! Täällä sitä köllitään hotellin sviitin untuvan pehmeässä sängyssä eikä unesta ole tietoakaan. Kaaso kyllä kuorsaa suloisesti vieressä! 

Päivä on mennyt ihmeen rennon letkeästi. Hääpaikka oli taputeltu hiukka kuuden jälkeen ja isommilta katastrofeilta on säilytty. Ainut että kesken kaiken mun uudet eilen laitetut kynnet koki kolauksen! Mutta onneksi Snazzy ja Nana pelasti lyhyellä varoitusajalla!

Työ tiiätte tän tunteen!
Ilta on vietetty rauhallisissa merkeissä täällä Lahden Seurahuoneella. Totesin just (ennen ku se kävi kuorsaamaan) kaasolle että mulla on ollu kaikin puolin mukava päivä ja tämä huone kyllä kruunaa koko show'n!

Erittäin iso kiitos Seurahuone!
Oon ollu tänään ihmeellisen rauhallinen. Kaikki tuntuu kulkevan mun lähellä vähän varpaillaan.. Varmaan pelkäävät tyyntä myrskyn edellä! Eihän sitä tiedä mitä huominen tuo tullessaan - voihan se olla että vedän aamulla "poltan teidät kaikki elävältä" tyyppiset kilarit mutta tuskimpa. Zrn-fiilis, feng shui kohdillaan ja terve hälläväliä meininki ni hyvä tästä tulee! Pakko tulla!

Rikkinäiset nahkaleggarit, kuomat ja junttihuppari... Melekonen fashionista! 


4 kommenttia:

  1. Ihanaa ja onnellista hääpäivää teille tänään! (: <3

    VastaaPoista
  2. Wuhuu! Hirvittävästi onnea, nauttikaa päivästä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3