sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pitää olla vähä blingii

Tällä viikolla hoitelin alta pois yhden tärkeän asian. Kaasojen lahjat nimittäin. Tytöt on jaksaneet kuunnella mun päätöntä jauhamista reippaasti yli vuoden ja ovat juhlista ihan yhtä innoissaan kuin minäkin. Halusin kaasoille yhteneväiset korut ja minnekäpä muualle sitä tyttölapsi suuntaisi korukaupoille kun Glitteriin? Itse olen ihan hillitön koruharakka ja koska tyttöjen uudet mekot on tosi simppelit niin koruiksi yllättäen valikoitui pikkusen blingimpää. 

Alunperin valitsit tytöille kultaista, koska alunperäinen mekkokin sisälsi kultaisia yksityiskohtia. Mekot kun nyt mielenhäiriöstäni johtuen vaihtuivat niin kiikutin kultaiset kaunokaiset takaisin liikeeseen ja myyjä auttoi valitsemaan uudet. Glitterin ainoa huono puoli on se, että siellä on ihan liikaa valinnan varaa. Onneksi ainakin Lahden Trion myymälän tytöt on ihania ja ennen kaikkea pitkäpinnaisia asiakaspalvelijoita. Liikkeeseen on aina kiva mennä, kun myyjät tulee tervehtimään ja tarjoamaan apua. Liian usein nykypäivänä saa ynseitä katseita kassan takaa ja ehkä pään nyökkäyksen. Itse tykkään kun höösätään ja passataan JOS se tehdään ammattitaidolla - ei pelkästä tyrkyttämisen ilosta. Semmoisiin paikkoihin tulee palattua aina takaisin. Tuo laukku <3 Ystävälläni on tuo ja olen joutunut pari kertaa lainaamaan sitä....

ASIAAN! Kun katsoo tuota korujen paljoutta niin siinä sokeutuu helposti. Itse en millään olisi löytänyt juuri niitä oikeita koruja tuosta massasta jos joku, eli myyjä, ei olisi auttanut. Koruiksi valikoitui kauniit pitkät korvikset, helmillä ja helyillä sekä koruihin sopiva siro, mutta koristeellinen käsikoru. Olisin kelpuuttanut itsellenikin. Helposti. Että semmoset!  Olin viikonlopun Kuopiossa ja vein korut jo sinne päähän kaasoille kun niitä kovasti pyysivät nähtävälle. Ja voin kertoa, että osu ja uppos! Tytöt tykkäsi koruista kovin! Soviteltiin tytöille koruja uusien mekkojen kanssa (koska ne vihdoin saapuivat perille!) ja oli kyllä kaunista!

Tarttui Glitteristä itsellekin mukaan pari pikkujuttua. Rintaneula keeppiin ja sirot hopeakorvikset. Vähän havittelin itsellekin näyttävämpiä korviksia, mutta glitterglätteriä on muutenkin häälookiin tulossa melkoisesti niin kohtuus kaikessa....
 


Alennuksesta löytyi vähän varakoruja... Parin euron hintalapuilla varustettuja ihanuuksia ei vaan voinut jättää hyllyyn!IHANIA! Oon metsästänyt tuommoista kukkapantaa ikuisuuden ja nyt kun se tuli EUROLLA vastaan niin pakkohan se oli. Korvikset, kolme kaulakorua ja kukkapanta kustansivat huimat kymmenen euroa. Huhhuh ku on halapaa!

Hei muuten! Kaikki koruharakat nyt hoi! Glittereissä on meneillään strassikorutarjous OTA 3 MAKSA 2 ! Siinä saattaa säästää kuulkaas useamman kympin! Säästö se on pienikin säästö! Sinne siis! Glitterissä oli myös ihania pantoja, tiaroita... kaikkea! Liikaa kaikkea! Ei ihan kaikkea tarvitse ostaa isolla rahalla morsiusliikkeistä...Postaus toteutettu yhteistyössä Glitterin kanssa, mutta se ei tarkoita sitä että ylisanat olisivat maksettuja. Ihan vaan tiedoksi. Se on oikeesti ihana kauppa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3