tiistai 10. helmikuuta 2015

Sniiiikpiiik häälookiin

Kuten arvata saattaa niin oon tämän viikkoa hieman hieman kiireinen joten tänne blogin puolelle tuskin tippuu ajastettuja postauksia kummempaa ennen ensi viikkoa! Kommentteihin yritän kyllä ennättää vastata ❤ 

Jos haluat kuitenkin pysyä ajan hermolla niin seuraa häähulinoita Instagramista tunnuksella @niininen ja Facebookissa How to be a bridezillan sivuilla !!!

Ja huomaattehan että Laatukoru laajensi tarjoustaan KAIKKIIN SUOMEN MYYMÄLÖIHIN! -30% ALENNUSTA KAIKISTA KOTIMAISISTA SILVÁN TIMANTTISORMUKSISTA JA -25% KAIKISTA KULTAISISTA KIHLASORMUKSISTA 11.-14.2.2015 KOODILLA BRIDEZILLA! Se pitää muistaa mainita ostaessa!

Niin ja se esimaku, se on tässä!Kiitos Snazzy Lahti / Keskusta  ja erityisesti Jetta ja Jetan lehmänhermot! Kiitos myös pidennyksistä Tiinalle ja Nanalle naamakatastrofin estoaineista! Torstaina nähdään! ;)

6 kommenttia:

 1. Oih, ihanat kiharat ja oikein ihanaa hääviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mahtavat on kiharat, jotenkas pakko kysyä, millaiset pidennykset sulle on nyt taiottu? Oma toive olisi kanssa pidennyksillä hiukset auki häissä, mutta klipsit ei välttis paras idea? Mielikuva siitä stressistä, että joku paistaa jostain on jäätävä. Normikäytössä klipsit usein, mutta kannattaisko sitä hääpäiväksi sitten jotain muuta?

  Niin ja über mahtava blogi! Niin ihanan realistinen kaikkien mansikka ja vaahtokarkki blogien joukossa :D

  Janina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on laitettu nämä ompelemalla! Teen kyllä hiuksista ihan oman postauksen häiden jälkeen! Nämä on kyllä ihanat eikä todellakaan tarvitse tippumista/valumista/ahistamista pelätä! Klipsit on mullakin ollu ennen käytössä enkä voinu ajatellakaan niitä kaiheuksia hääpäivänä päähäni laittavani :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3